lauantai 1. huhtikuuta 2017

KEKE TOP-Impilinna

Aloitin siis maanantaina 27.3 työssäoppimisen Impilinnassa, kestävään kehityksen-kurssin muodossa.
Lähinnä olen töissä kahviossa ja asiakaspalvelussa lounaalla. Keittiöhommista tiskaus ja siivous kuuluvat minulle, salin puolelta taas ruokien ja juomien esillepano, sekä tuotteiden laadunvalvonta.

Oon nyt viikon putkeen syöny Impilinnan lounaan ja huhhuh miten hyvvää, kannattaa tulla oikeesti syömään! 



 
Impilinna

 Kahvio

 Punajuuri-suklaapiirakka kehäkukilla

 Porkkanakakku

 Kana-herkkutattipiirakka

 Brookies

 Suklaacupcake ruiskukilla

 Viikko meni nopsaan, kaksi vielä jälellä, tervetulloo, keitän hyvät kahvit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti